Love, Rosie

· Modifikuar · Postuar
Love, Rosie
7.8/5104 votat

Love, Rosie me Titra Shqip

Kur është fjala për dashuri, jetë dhe për zgjedhjen e duhur, Rozi dhe Aleks janë armiqtë e tyre. Ata u bënë shok që kur ishin 5 vjeç, kështu që, ndoshta nuk mund të jenë për njëri-tjetrin… apo mundet?

Gallery Love, Rosie

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *