Lucky Number

Lucky Number
6/2 votat

Lucky Number me Titra Shqip

Jeta e një të riu vazhdon të pësojë humbje të mëdha, derisa rastësisht ai merr numrin e vjetër të telefonit të një ylli basketbolli me nofkën “Shenjti”. Përmes mesazheve ai fillon të bëhet pjesë e festave luksoze dhe e shoqërisë së lartë. Ai po jeton një jetë të mirë, derisa idhulli i tij e zbulon.

Gallery Lucky Number

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *