Close

Luzzu

· Updated On · Posted On
Luzzu
6.3/6 votat

Luzzu me Titra Shqip

Jesmark, një peshkatar me vështirësi në ishullin e Maltës, detyrohet t’u kthejë shpinën brezave të traditës dhe të rrezikojë gjithçka duke hyrë në botën e peshkimit në tregun e zi për të siguruar të dashurën e tij dhe foshnjën e porsalindur.

Gallery Luzzu

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.