Ma Rainey’s Black Bottom

· Updated On · Posted On
Ma Rainey’s Black Bottom
6.7/754 votat

Ma Rainey’s Black Bottom me Titra Shqip

Gjatë një seance regjistrimi këngësh në Çikago, 1927, krijohet një situatë tensionuese mes Ma Reinit, muzikantit të saj ambicioz të trombës dhe menaxherit të bardhë, i cili është i vendosur për ta mbajtur nën kontroll “Nënën e Bluzit”. Bazuar në dramën e fituesit të Çmimit Pulitzer, August Wilson.

Gallery Ma Rainey’s Black Bottom

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *