Close

Made in Chinatown

· Updated On · Posted On
Made in Chinatown
8.3/3 votat

Made in Chinatown me Titra Shqip

Banditët takohen, kur një djalosh kinez do të bëhet don në mafien italiane.Rezulton se, fitimi i respektit, gjetja e dashurisë dhe zbulimi i identitetit të tij, nuk është i thjeshtë. I duhet të luftojë, për të arritur majën.

Gallery Made in Chinatown

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.