Magi

· Modifikuar · Postuar
Magi
4/10 votat

Magi me Titra Shqip

Olivia, një gazetare nga Nju Jork shkon në Turqi kur mëson se motra e saj është shtatëzënë. Marla sapo ka dalë nga një lidhje, por vendos ta mbajë fëmijën dhe këtu fillojnë të ndodhin gjërat e këqija.

Gallery Magi

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *