Major Grom: Plague Doctor

· Modifikuar · Postuar
Major Grom: Plague Doctor
6.9/300 votat

Major Grom: Plague Doctor me Titra Shqip

Komisari Igor Grom, i njohur për vendosmërinë dhe aftësitë e tij të veçanta për të kapur kriminelët, përballet me një rast i cili e vendos në pozita të vështira sapo shfaqet një njeri i maskuar me nofkën “Doktori i Fatkeqësive”. Zbulimi i identitetit të tij vendos për fatin e gjithë qytetit.

Gallery Major Grom: Plague Doctor

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *