Close

Malik

· Updated On · Posted On
Malik
7.8/21 votat

Malik me Titra Shqip

Një e kaluar e mbushur me krim, vdekje dhe dhimbje i tregohet Freddy, një kriminel i mitur, i cili është caktuar të eliminojë xhaxhain e tij të larguar Sulaiman, një patriark i plakur, ndërsa ishte prapa hekurave

Gallery Malik

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.