Close

Mary Queen of Scots

· Updated On · Posted On
Mary Queen of Scots
6.6/1352 votat

Mary Queen of Scots me Titra Shqip

Mbretëresha e Francës Mary Stuart 18 vjeçe, sfidon presionin për t’u rimartuar. Ajo kthehet në Skoci, në vendlindjen e saj për të kërkuar fronin e saj të ligjshëm. Megjithatë, Skocia dhe Anglia janë në sundimin e Elizabetës I. Rivale në pushtet dhe në dashuri, regjente femra në një botë mashkullore, të dyja duhet të vendosin se si të luajnë ndeshjen e martesës kundrejt pavarësisë.

Gallery Mary Queen of Scots

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.