Meet Joe Black

· Updated On · Posted On
Meet Joe Black
7.2/3469 votat

Meet Joe Black me Titra Shqip

Vdekja, i cili merr formën e një djali të ri, i kërkon një drejtori të medies që të jetë udhërrëfyes për ta mësuar atë rreth jetës në Tokë. Dhe gjatë kësaj kohe, ai bie në dashuri me vajzën e tij.

Gallery Meet Joe Black

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *