Memory

· Updated On · Posted On
Memory
6.9/19 votat

Memory me Titra Shqip

Aleks, një vrasës , zbulon se ai është bërë një objektiv pasi ai refuzon të përfundojë një punë për një organizatë të rrezikshme kriminale. Me sindikata e krimit dhe FBI në ndjekje të nxehtë, Aleks ka aftësitë për të qëndruar përpara, përveç një gjëje: ai po lufton me humbje të rëndë të kujtesës, duke ndikuar në çdo lëvizje të tij. Aleks duhet të vërë në dyshim çdo veprim të tij dhe kujt mund t’i besojë përfundimisht.

Gallery Memory

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *