Close

Metro

· Updated On · Posted On
Metro
6.8/244 votat

Metro me Titra Shqip

Filmi është bazuar në sistemin e metrosë së Moskës, një sistem në prag të shembjes për shkak të një çarje që shkarkon shumë ujë nga lumi në tunelet e metrosë. Problemi më serioz është se tunelet drejtohen të gjithë në qytet. Dhe nëse ata shemben nga përmbytja, atëherë një tmerr i vërtet do të krijohet në sipërfaqe.

Gallery Metro

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.