Miracle: Letters to the President (2021)

· Updated On · Posted On
Miracle: Letters to the President (2021)
7/2 votat

Miracle: Letters to the President me Titra Shqip

Duke ëndërruar të bënte një stacion udhëtimi për motrën e tij dhe fshatarët që nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të udhëtojnë nëpër binarët e rrezikshëm të trenit çdo ditë, Joon-kyung i dërgon shumë letra Presidentit, por pa përgjigje. Ra-hee, e cila është e dashuruar me Joon-kyung, bën gjithçka që mundet për ta ndihmuar atë të takojë Presidentin.

Gallery Miracle: Letters to the President (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *