Mission: Possible

· Modifikuar · Postuar
Mission: Possible
6.6/11 votat

Mission: Possible me Titra Shqip

Një agjente sekrete kineze Da-hee merr informacione se një numër i madh armësh zjarri të paligjshme po futen në Kore dhe është dërguar për të hetuar rastin. Ajo takon Su-hanin, i cili supozohej ta ndihmonte në këtë rast, por për shkak të aftësive të tij të dobëta, ata vazhdojnë të zihen për gjëra të parëndësishme. Por kur dëshmitarët e tyre vriten papritmas, ata të dy bëhen të dyshuarit kryesorë.

Gallery Mission: Possible

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *