Money Heist: The Phenomenon

· Modifikuar · Postuar
Money Heist: The Phenomenon
7.7/691 votat

Money Heist: The Phenomenon me Titra Shqip

Këtu tregohet pse dhe si “Money Heist” ndezi një valë entuziazmi në të gjithë botën për një grup të dashur hajdutësh dhe profesorin e tyre. Serialin La Casa de Papale me Titra Shqip e gjeni në sektorin e Serialeve!

Gallery Money Heist: The Phenomenon

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *