Close

Money Plane

· Updated On · Posted On
Money Plane
5.8/237 votat

Money Plane me Titra Shqip

Një hajdut profesional me një borxh 40 milion dollarësh dhe me jetën e familjes së tij në rrezik, duhet të bëjë një vjedhje të fundit, të vjedhë një kazino futuriste në ajër, të mbushur me kriminelët më të rrezikshëm në botë.

Gallery Money Plane

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.