Monster Family 2

· Modifikuar · Postuar
Monster Family 2
6/1 votat

Monster Family 2 me Titra Shqip

Për të çliruar Baba Yaga dhe Renfield nga kthetrat e Monster Hunter Mila Starr, Familja Wishbone transformohet edhe një herë në një Vampire, Përbindëshi i Frankenstein, një Mumje dhe Një Ujk. Të ndihmuar dhe të përkrahur nga tre lakuriqët e tyre të përkëdhelur, Familja jonë Përbindësh zmadhon përsëri botën për të shpëtuar miqtë e tyre, për të bërë njohje të reja monstruoze dhe më në fund për të kuptuar se “Askush nuk është i përsosur” – edhe ata me të meta mund të gjejnë lumturi.

Gallery Monster Family 2

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *