Monster Hunter: Legends of the Guild

· Updated On · Posted On
Monster Hunter: Legends of the Guild
5.8/41 votat

Monster Hunter: Legends of the Guild me Titra Shqip

Aideni jeton në një botë ku njerëzit bashkëjetojnë me përbindëshat e tmerrshëm. Ky djalë i ri duhet të ngrihet dhe të shërbejë si luftëtar për të vrarë dragoin që rrezikon fshatin e tij, por ai nuk mund ta bëjë këtë pa disa aleatë të besuar dhe një mentor të mençur…

Gallery Monster Hunter: Legends of the Guild

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *