Close

Monster Hunter

· Updated On · Posted On
Monster Hunter
6.9/2073 votat

Monster Hunter me Titra Shqip

Një portal e çon togerin Artemis dhe një skuadër ushtarësh elitarë në një botë të çuditshme ku sundojnë përbindësha të fuqishëm e të pamëshirshëm. Përballë rrezikut për jetën, ata ndeshin një gjahtar përbindësash që do jetë shpresa e tyre e vetme për t’u kthyer pas…

Gallery Monster Hunter

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.