Close

Monsters and Men

· Updated On · Posted On
Monsters and Men
6/42 votat

Monsters and Men me Titra Shqip

Pasojat e vrasjes nga policia të një njeriu me ngjyrë, të treguara përmes syve të kalimtarit që filmoi aktin, një oficeri policie afro-amerikan dhe një fenomeni bejsbolli në shkollë të mesme, të frymëzuar për të mbajtur një qëndrim.

Gallery Monsters and Men

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.