Moonshot

· Updated On · Posted On
Moonshot
6/3 votat

Moonshot me Titra Shqip

Në një të ardhme ku Marsi është i terraformuar dhe i kolonizuar nga më të mirat që ka për të ofruar njerëzimi, dy studentë të universitetit shumë të ndryshëm përfundojnë duke bashkuar forcat dhe hyjnë fshehurazi në një anije kozmike për në planetin e kuq në mënyrë që të bashkohen me të tjerët e tyre të rëndësishëm.

Gallery Moonshot

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *