Morbius

· Updated On · Posted On
Morbius
5.9/644 votat

Morbius me Titra Shqip

I sëmurë rrezikshëm me një çrregullim të rrallë të gjakut dhe i vendosur për të shpëtuar të tjerët që vuajnë të njëjtin fat të tij, Dr. Majkell Morbius tenton një sherim të dëshpëruar. Ajo që në fillim duket të jetë një sukses radikal, së shpejti zbulohet se është një ilaç potencialisht më i keq se sëmundja.

Gallery Morbius

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *