More

· Updated On · Posted On
More
6.8/25 votat

More me Titra Shqip

Gaza është një djalë 14-vjeçar që jeton në bregdetin turk të Egjeut. Së bashku me babanë e tij dominues, ai ndihmon kontrabandën e refugjatëve nga vendet e shkatërruara nga lufta drejt Europës, duke u dhënë atyre strehim të përkohshëm dhe ushqim të pakët derisa të përpiqen të largohen. Gaza ëndërron të shpëtojë nga kjo jetë, por nuk mund të mos tërhiqet në një botë të errët të imoralitetit, shfrytëzimit dhe vuajtjeve njerëzore. A mund të mos shndërrohet një përbindësh kur rritet nga një i tillë? Bazuar në romanin e Hakan Günday, që dokumenton krizën e refugjatëve në Europë, “Më shumë” është historia mbërthyese e një djali që duhet të rritet në një botë ku nuk ka vend për pafajësi.

Gallery More

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *