Close

Mortal Kombat

· Updated On · Posted On
Mortal Kombat
7.4/3721 votat

Mortal Kombat me Titra Shqip

Luftëtari i arteve marciale MMA, Kol Jang, i cili në venat e tij ka gjakun e një ninxha të vdekur shekuj me parë, takon kampionët më të mëdhenj të Tokës. Dhe së bashku ata do të përballen me armiqtë nga Bota e Jashtme, në një betejë të rrezikshme e të rëndësishme për universin.

Gallery Mortal Kombat

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.