Mother/Android

· Modifikuar · Postuar
Mother/Android
7/10 votat

Mother/Android me Titra Shqip

Georgia dhe i dashuri i saj Sam shkojnë në një udhëtim të pabesë për të ikur nga vendi i tyre, i cili është kapur në një luftë të papritur me inteligjencën artificiale. Disa ditë larg ardhjes së fëmijës së tyre të parë, çifti duhet të përballet me Tokën e Askujt – një fortesë e kryengritjes së androideve – me shpresën për të arritur sigurinë para lindjes.

Gallery Mother/Android

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *