Close

Mountain

· Updated On · Posted On
Mountain
7.3/58 votat

Mountain me Titra Shqip

Një eksplorim i fiksimeve tona me vendet e larta dhe sesi ato kanë arritur të kapin imagjinatën tonë. Vetëm tre shekuj më parë, ngjitja në një mal do të konsiderohej çmenduri. Ideja mezi ekzistonte që peisazhet e egra mund të mbanin ndonjë lloj tërheqjeje. Majat ishin vende rreziku, jo bukurie.

Gallery Mountain

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.