Close

Moxie

· Updated On · Posted On
Moxie
7.5/542 votat

Moxie me Titra Shqip

Një revolucion feminist nis në gjimnazin Rokport, ku vajzat të lodhura nga standartet e dyfishta, ngacmimet dhe gjithmonë të qenit të nënvlerësuara nisin të rebelohen dhe të kërkojnë një ndryshim në botën që i rrethon.

Gallery Moxie

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.