Close

Murder Bury Win

· Updated On · Posted On
Murder Bury Win
6.9/5 votat

Murder Bury Win me Titra Shqip

Tre shokë krijojnë një lojë të cilën synojnë ta ngrenë në vendin e parë si loja më e shitur. Gjërat marrin kthesë të papritur kur pa dashje vrasin partnerin e tyre dhe me principet e lojës mundohet ta kthejnë në krimin perfekt ku do shpëtojnë pa u lagur.

Gallery Murder Bury Win

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.