Close

My Friend Dahmer

· Updated On · Posted On
My Friend Dahmer
6.5/354 votat

My Friend Dahmer me Titra Shqip

Xhefri Dahmer përballet me jetën e vështirë gjatë viteve të tij të rinisë, gjë që e kthen ngadalë në një psikopat dhe vrasës serial, i cili do të pranohet në rrethin social të njerëzve me të cilët shoqërohet. Histori e bazuar mbi novelën e Dërf Bekdërfit.

Gallery My Friend Dahmer

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.