Close

National Champions

· Updated On · Posted On
National Champions
7.7/9 votat

National Champions me Titra Shqip

Një qendërmbrojtës yll ndez një goditje të lojtarëve disa orë përpara ndeshjes më të madhe të vitit, në mënyrë që të luftojë për kompensim të drejtë, barazi dhe respekt për atletët që vënë trupin dhe shëndetin e tyre në linjë për shkollat ​​e tyre.

Gallery National Champions

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.