Neighbors

· Updated On · Posted On
Neighbors
6.2/5779 votat

Neighbors me Titra Shqip

Kelli dhe Meku po vendosen në një lagje të qetë me fëmijën e tyre, derisa në shtëpinë ngjitur transferohet një vëllazëri. Tedi është presidenti, dhe Piti është krahu i tij i djathtë, ata nxitojnë të pranojnë shoqërinë kur Kelli dhe Meku shkojnë të prezantohen si komshinj. Natë pas nate, Meku i kërkon Tedit ta ulë zhurmën tek vëllazëria, madje edhe duke pranuar një ftesë për në një festë. Kur Tedi nuk e mban fjalën dhe vazhdon të festojë, Meku njofton policinë për ta zgjidhur problemin.

Gallery Neighbors

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *