Close

Nëntori i dytë

· Updated On · Posted On
Nëntori i dytë
7.0/0 votat

Nëntori i dytë me Titra Shqip

Filmi trajton një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë së popullit shqiptar – shpalljen e pavarësisë së kombit Shqiptar. Personalitetet më të famshëm të kombit të udhëhequr nga patrioti Ismail Qemali pas shumë pengesash arrijnë të ngrenë flamurin shqiptar dhe të shpallin kështu Pavarësinë e Shqipërisë në Vlorë në 28 Nëntor 1912.

Gallery Nëntori i dytë

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.