Night in Paradise

Night in Paradise
7/143 votat

Night in Paradise me Titra Shqip

Pas një tragjedie mizore, një mafioz kthehet në shënjestrën e një bande dhe shkon të fshihet në ishullin Jeju, ku fillon të afrohet me një grua që vuan nga demonët e saj.

Gallery Night in Paradise

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *