Close

Night Shift

· Updated On · Posted On
Night Shift
5.8/101 votat

Night Shift me Titra Shqip

Tre policëve u kërkohet të shoqërojnë një emigrant të paligjshëm në aeroportin “Charles de Gaulle”, ku ai do të detyrohet të hipë në aeroplan dhe të kthehet në atdhe. Por, kur të mësojnë të vërtetën, duhet të bëjnë një zgjedhje të vështirë…

Gallery Night Shift

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.