Night Teeth (2021)

· Modifikuar · Postuar
Night Teeth (2021)
5.7/23 votat

Night Teeth me Titra Shqip

Një student i kolegjit duke u ndriçuar si shofer merr dy gra misterioze për një natë feste në LA. Por kur ai zbulon synimet e tyre gjakatare – dhe nëntokën e tyre të rrezikshme dhe të errët – ai duhet të luftojë për të qëndruar gjallë.

Gallery Night Teeth (2021)

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *