Close

No Time to Die (2021)

· Updated On · Posted On
No Time to Die (2021)
7.4/1181 votat

No Time to Die me Titra Shqip

Bond ka lënë shërbimin aktiv dhe po shijon një jetë të qetë në Xhamajka. Paqja e tij është jetëshkurtër kur miku i tij i vjetër Felix Leiter nga CIA shfaqet duke kërkuar ndihmë. Misioni për të shpëtuar një shkencëtar të rrëmbyer rezulton të jetë shumë më i pabesë sesa pritej, duke e çuar Bondin në gjurmët e një zuzari misterioz të armatosur me teknologji të re të rrezikshme.

Gallery No Time to Die (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.