Close

Nobody’s Fool

· Updated On · Posted On
Nobody’s Fool
6.2/234 votat

Nobody’s Fool me Titra Shqip

Pas lirimit të saj nga burgu, Tania vë re që motra e saj, ka rënë në dashuri. Sidoqoftë, ajo dyshon tek i dashuri i motrës dhe vendos që të hetojë për të.

Gallery Nobody’s Fool

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.