North Hollywood

· Modifikuar · Postuar
North Hollywood
6.5/6 votat

North Hollywood me Titra Shqip

NORTH HOLLYWOOD ndjek Michael (Ryder McLaughlin) ndërsa përpiqet të përgjigjet në pyetjen me të cilën përballet çdo fëmijë i shkollës së mesme kur të diplomohen: Çfarë tjetër? Miqtë më të mirë të Michael tashmë duket se e kanë kuptuar; njëri po shkon në kolegj, dhe tjetri do të punojë, por Michael është kapur diku në mes.

Gallery North Hollywood

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *