Close

Notes for My Son

· Updated On · Posted On
Notes for My Son
7.9/64 votat

Notes for My Son me Titra Shqip

Gjatë luftës me kancerin, duke u përballur me të vërtetën e hidhur por të pashmangshme, Maria sigurohet të lërë pas një varg këshillash për djalin e saj 3-vjeçar, si dhe një sërë kujtimesh për këdo që pati fatin ta njohë shpirtin e saj të guximshëm e humoristik.

Gallery Notes for My Son

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.