Close

Notorious Nick

· Updated On · Posted On
Notorious Nick
7/1 votat

Notorious Nick me Titra Shqip

Nik Njuell, një mundës me një krah, fiton një shans të rrallë për t’u ndeshur në kampionatin e peshave të lehta për MMA-në. Ai lufton për të fituar për veten dhe të gjithë njerëzit e tjerë me aftësi të kufizuara.

Gallery Notorious Nick

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.