Now Is Good

· Modifikuar · Postuar
Now Is Good
7.4/949 votat

Now Is Good me Titra Shqip

Një vajzë që po vdiste nga leukemia bën një listë të gjërave që do të donte t’i bënte para se të vdiste. Në fillim të asaj liste ishte dhe humbja e virgjërisë së saj…

Gallery Now Is Good

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *