Close

Old Henry (2021)

· Updated On · Posted On
Old Henry (2021)
6/2 votat

Old Henry me Titra Shqip

Një fermer i ve dhe djali i tij marrin me guxim një burrë misterioz, të plagosur me një tufë parash. Kur vjen një sasi burrash që pretendojnë se janë ligji për paratë, fermeri duhet të vendosë kujt do t’i besojë. Duke mbrojtur rrethimin e shtëpisë së tij, fermeri zbulon një talent për të vrarë me armë që i befason të gjithë duke vënë në dyshim identitetin e tij të vërtetë.

Gallery Old Henry (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.