Close

On the Rocks

· Updated On · Posted On
On the Rocks
6.2/355 votat

On the Rocks me Titra Shqip

Në këtë komedi rreth plakjes, martesës, dhe të lidhjes të brishtë mes prindërve dhe fëmijëve të rritur, Laura, e martuar dhe nënën e dy vajzave ka krijuar dyshime se burri i saj që po përpiqet të rritet në karrierë, mund të ketë një lidhje me një kolege, një spekulim i inkurajuar nga babai i saj.

Gallery On the Rocks

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.