Close

One Half of Me

· Updated On · Posted On
One Half of Me
5/2 votat

One Half of Me me Titra Shqip

Filmi me metrazh të gjatë (Një gjysmë e imja) bazohet në ngjarje të vërteta dhe tregon një historitë jashtëzakonshme mbijetese të një gruaje finlandeze. Jana është pronare e një lokali dhe nënë e dy fëmijëve. Pasioni i saj i kohës së lirë është kalërimi. Jana jetonsë bashku me një partner karizmatik, por me temperament të keq, Markon. Jeta e Janës është gati të marrë ndryshim total të drejtimit teksa ajo paralizohet, në një aksident të rëndë.

Gallery One Half of Me

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.