One Night in Miami…

· Modifikuar · Postuar
One Night in Miami…
7.2/433 votat

One Night in Miami… me Titra Shqip

Në natën e 25 shkurtit të vitit 1964, në Majemi, Kasius Klej bashkohet me Xhim Braunin, Sem Kukin dhe Malkolmin X për të diskutuar në lidhje me përgjegjësitë e të qenit zezakë të suksesshëm gjatë lëvizjes për të drejtat civile.

Gallery One Night in Miami…

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *