Close

One Second Champion

· Updated On · Posted On
One Second Champion
6/3 votat

One Second Champion me Titra Shqip

Çfarë ndryshimi sjell një sekondë? Ndryshimin midis jetës dhe vdekjes? Një baba i vetëm mëson se duhet të përdorë fuqinë e tij për të parashikuar të ardhmen në një sekondë. Kur aftësia e tij zbulohet, një tifoz boksi e bind atë që ta përdorë fuqinë e tij në ringun e boksit.

Gallery One Second Champion

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.