One Shot

· Updated On · Posted On
One Shot
4.8/2 votat

One Shot me Titra Shqip

Në një përpjekje për të parandaluar një sulm terrorist në Uashington D.C., një skuadër elitare e Marinës SEAL, e udhëhequr nga nënkoloneli Jake Harris dhe një analiste e re e CIA-s, Zoe Anderson, duhet të tërheqin një të burgosur nga një burg ishullor i zonës së zezë të CIA-s. Tensionet shpërthejnë pasi zëvendësmenaxheri i sitit Jack Yorke refuzon të lirojë terroristin e dyshuar bazuar vetëm në inteligjencën e Anderson, por kur baza sulmohet nga valët e kryengritësve, ata duhet të bashkohen për të përfunduar misionin.

Gallery One Shot

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *