Close

Only God Forgives

· Updated On · Posted On
Only God Forgives
5.9/1879 votat

Only God Forgives me Titra Shqip

Xhuliani është një trafikant droge në botën kriminale të Bangkokut. Jeta e tij bëhet akoma edhe më e komplikuar kur nëna e tij e detyron atë të gjejë dhe të vrasë atë i cili është përgjegjës për vdekjen e vëllait të tij.

Gallery Only God Forgives

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.