Operation Mincemeat

· Updated On · Posted On
Operation Mincemeat
6.6/59 votat

Operation Mincemeat me Titra Shqip

Në vitin 1943, dy oficerë të inteligjencës britanike sajuan Operacionin Mincemeat, ku plani i tyre për të hedhur një kufomë me letra false në brigjet e Spanjës do të mashtronte spiunët nazistë duke besuar se forcat aleate po planifikonin të sulmonin nëpërmjet Greqisë dhe jo Sicilisë.

Gallery Operation Mincemeat

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *