Close

Out of the Furnace

· Updated On · Posted On
Out of the Furnace
6.6/1474 votat

Out of the Furnace me Titra Shqip

Rasëlli dhe vëllai i tij më i vogël Rodni jetojnë në qytezën e varfër të Rast Beltit, dhe kanë ëndërruar gjithmonë që të arratisen prej aty dhe të jetojnë një jetë më të mirë. Por kur një kthesë mizore e fatit e fut Rasëllin në burg, vëllai i tij joshet nga një prej bandave më të dhunshme dhe më mizore të krimit në verilindje – një gabim që do t’i kushtojë thuajse gjithçka. Menjëherë sapo lirohet nga burgu, Rasëlli duhet të zgjedhë midis lirisë së vet, ose të rrezikojë gjithçka në mënyrë që të kërkojë drejtësi për të vëllain.

Gallery Out of the Furnace

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.